Ter Ontwikkeling Van Onze Spieren    

Algemene informatie


Contributie en lidmaatschap

Het lidmaatschap voor gym wordt aangegaan voor een periode van een half jaar. Inschrijven kan via het inschrijfformulier onderaan deze website.                                                                  Opzeggen kan twee keer per jaar, voor 1 januari en 1 juli door een mail te sturen naar info@tovosruinerwold.nl.

Het lidmaatschap voor streetdance en hip hop wordt aangegaan voor een periode van 3 maanden. Inschrijven kan via het inschrijfformulier onderaan deze website.                        Opzeggen kan vier keer per jaar, voor 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober door een mail te sturen naar info@tovosruinerwold.nl.

De contributie voor gym wordt in twee termijnen (februari en augustus) in rekening gebracht. De contributie voor dans wordt in vier termijnen (februari, mei, augustus en november) in rekening gebracht. U krijgt via de email het verzoek om binnen 14 dagen te betalen. De contributie kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer: NL22RABO03418.28.920 t.n.v. T.O.V.O.S. Ruinerwold. 

 

Vanaf 2021 is de contributie:

Activiteit

lesgeld

Streetdance/hip hop

 € 51 per kwartaal 

Gym

 € 55 per half jaar

Peutergym

  
Overige informatie

Proefles

Vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om ook een keer mee te doen. Voor alle activiteiten geldt dat er 2 proeflessen gevolgd kunnen worden.


Sponsoring

Soms wordt er een beroep gedaan op de ouders en kinderen om mee te helpen aan een sponsoractie.


Kleding

Kleding: gemakkelijke kleding, met blote voeten of gymschoenen. Voor streetdance lekker zittende kleding, bijvoorbeeld een legging met een shirtje en sneakers/sportschoenen. (ze moeten wel geschikt zijn voor de zaal!)

  

Afmelden

De gymlessen worden verzorgd door Vacature en de streetdance lessen worden verzorgd door Melissa Mendel. Mocht je een keer niet kunnen, dan graag even afmelden bij Vacature (gym) of Melissa (streetdance). Dit kan via een WhatsApp bericht of telefoontje.

Mocht een gym of dansles niet doorgaan, zullen wij u daarover informeren.

Privacywet

Als Tovos verwerken wij persoonsgegevens om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. De gegevens van leden worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem, middels een Excel bestand en Outlook. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Ook delen we regelmatig foto’s en filmmateriaal op social media. Op het vernieuwde inschrijfformulier geeft u hier als ouder wel/geen toestemming voor.


Bestuur

Voorzitter: Margreet Hofstra

Penningmeester: Ingrid Ouwerkerk

Secretaris: Rianne Klomp-Huizenga

Lid: Yvonne Berghuis

Lid: vacature

 

Voor ideeën, vragen of enthousiaste plannen, spreek ons gerust aan of stuur een e-mail!