Ter Ontwikkeling Van Onze Spieren    

Algemene informatie


Contributie en lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van een half jaar. Opzeggen kan twee keer per jaar, voor 1 juni of voor 1 december. Je kunt opzeggen door een briefje in te leveren bij de trainer of een mail te sturen naar het bestuur op info@tovosruinerwold.nl.

 

De contributie wordt in twee termijnen, via de email,  in rekening gebracht. Het verzoek is om binnen 14 dagen te betalen. De contributie kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer: NL22RABO03418.28.920 t.n.v. T.O.V.O.S. Ruinerwold. Op verzoek kunnen we je ook een betaallink toesturen.

 

Vanaf 2020 is de contributie:

Activiteit

lesgeld per half jaar

Streetdance

 € 101,70  

Gym

 € 55

Gym

 € 55  
Kleutergym


Overige informatie

Kijkles gym

De laatste les van de maand is kijkles, dan mogen ouders, broertjes/zusjes de hele les kijken.


Sponsoring

Soms wordt er een beroep gedaan op de ouders en kinderen om mee te helpen aan een sponsoractie.


Kleding

Kleding: gemakkelijke kleding, met blote voeten of zaalschoenen. Voor streetdance lekker zittende kleding, bijvoorbeeld een legging met een shirtje en sneakers/sportschoenen. (ze moeten wel geschikt zijn voor de zaal!)

 

Vriendjes en vriendinnetjes

Vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om ook een keer mee te doen, misschien willen ze wel lid worden van T.O.V.O.S! De eerste drie keer meedoen is gratis, daarna moet je bedenken of je lid wilt worden. Voor de streetdance geldt dat je 1 proefles mee kunt doen.

 

Afmelden

De gymlessen worden verzorgd door Patricia Pijpaert en de streetdance lessen worden verzorgd door Melissa Mendel. Mocht je een keer niet kunnen, dan graag even afmelden bij Patricia (gym) of Melissa (streetdance). Dit kan via een whatsapp bericht of telefoontje.

Bij afwezigheid van Patricia probeert het bestuur vervanging te regelen.

 

Privacywet

Als Tovos verwerken wij persoonsgegevens om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. De gegevens van leden worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem, middels een Excel bestand en Outlook. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Ook delen we regelmatig foto’s en filmmateriaal op social media. Op het vernieuwde inschrijfformulier geeft u hier als ouder wel/geen toestemming voor.


Bestuur

Voorzitter: Margreet Hofstra

Penningmeester: vacature

Secretaris: Claudia Wever 

Lid: Rianne Klomp-Huizenga

Lid: vacature

(info@tovosruinerwold.nl)

 

Voor ideeën, vragen of enthousiaste plannen: spreek ons gerust aan, pak de telefoon of stuur een e-mail!