Ter Ontwikkeling Van Onze Spieren

Algemene informatie


Contributie en lidmaatschap


Het lidmaatschap voor gym wordt aangegaan voor een periode van een half jaar. Inschrijven kan via het inschrijfformulier onderaan deze website. Opzeggen kan twee keer per jaar, voor 1 januari en 1 juli door een mail te sturen naar info@tovosruinerwold.nl.


Het lidmaatschap voor ZumbaKids wordt aangegaan voor een periode van 3 maanden. Inschrijven kan via het inschrijfformulier onderaan deze website.
Opzeggen kan vier keer per jaar, voor 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober door een mail te sturen naar info@tovosruinerwold.nl.

De contributie voor gym wordt in twee termijnen (februari en augustus) in rekening gebracht.


De contributie voor ZumbaKids wordt in vier termijnen (januari, april, juli en oktober) in rekening gebracht.
U krijgt via de email een betaalverzoek, het is helaas niet mogelijk om voor automatisch incasso te kiezen.Voor seizoen 2022/2023 is de contributie:

Activiteit

Contributie

ZumbaKids

€ 51 per kwartaal

Gym


Peutergym


Overige informatie


Proefles


Vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om ook een keer mee te doen. Voor alle activiteiten geldt dat er 2 proeflessen gevolgd kunnen worden.


Sponsoring


Soms wordt er een beroep gedaan op de ouders en kinderen om mee te helpen aan een activiteit.


Kleding


Kleding voor gym: gemakkelijke kleding, met blote voeten of gymschoenen.
Voor ZumbaKids lekker zittende kleding, bijvoorbeeld een legging met een shirtje en sneakers/sportschoenen. (ze moeten wel geschikt zijn voor de zaal!)


Afmelden


De gymlessen worden verzorgd door Vacature en de streetdance lessen worden verzorgd door Nienke Fluks. Mocht je een keer niet kunnen, dan graag even afmelden bij Vacature (gym) of Nienke (ZumbaKids). Dit kan via een WhatsApp bericht of telefoontje.

Mocht een gym of dansles niet doorgaan, zullen wij u daarover informeren.


Privacywet


Als Tovos verwerken wij persoonsgegevens om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. De gegevens van leden worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem, middels een Excel bestand en Outlook. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Ook delen we regelmatig foto’s en filmmateriaal op social media. Op het vernieuwde inschrijfformulier geeft u hier als ouder wel/geen toestemming voor.

Bestuur

Voorzitter:

Magreet Hofstra

Penningmeester:

Glynnis Timmerman

Secretaris:

Rianne Klomp-Huizenga

Lid:

vacant

Lid:

vacant

Wie komt ons bestuur versterken?Voor ideeën, vragen of enthousiaste plannen, spreek ons gerust aan of stuur een e-mail!